Brillen

Een bril is een verlengstuk van uzelf en moet dan ook voldoen aan de hoogste eisen. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen gecombineerd met mooie designs is het mogelijk dit te realiseren.
Er wordt dan ook gewerkt met exclusieve merken en betrouwbare leveranciers zodat naast het exclusieve karakter van de bril ook de service en garantie verleend kan worden waar Koning Optiek voor staat.

Iedere bril is een visite-plaatje en dat moet voor de klant net zo zijn!
Heb je altijd al eens willen kijken hoe een bril je staat?
Neem eens een kijkje in onze Online Paskamer!


Klik hier om online een bril te passen.

Correctiebrillen
Koning Optiek heeft brillen geïnspireerd door de trends en ontwikkelingen op modegebied.
Natuurlijk zijn draag- en kijkcomfort essentieel, Een bril moet per slot van rekening lekker zitten. Iedereen is welkom voor een persoonlijk advies of om de nieuwste monturen te proberen.

Tegenwoordig is de bril echter een volwaardig modeaccessoire, je kiest een bril die bij je persoonlijkheid en uitstraling past.
Voor de één is dit een licht titanium exemplaar, voor de ander een glasbril of juist een zwaarder retromodel.
Zelfs meer dan één bril is tegenwoordig vaker de regels als uitzondering.
De collecties bestaan uit de nieuwste modellen omdat deze samen met de fabrikanten meerdere keren per jaar worden vernieuwd.

Kinderbrillen
Wist je dat je bij ons ook de GROOTSTE collectie baby- kinder en tienerbrillen van het Noorden kunt vinden?
Met meer dan 250 van de meest hippe en trendy kunststof en metalen monturen van verschillende merken waaronder bijvoorbeeld Ray-Ban of Vingino, kun je bij ons zo komen passen!
En bij aankoop van een complete kinderbril
zijn de GLAZEN helemaal GRATIS!!*

DSC_4613a

Zonnebrillen
In welke weersomstandigheden u zich ook bevindt, een zonnebril op sterkte maakt het allemaal zoveel comfortabeler. Gelukkig hoeft u tegenwoordig geen concessies te doen aan het uiterlijk van uw zonnebril als u hem op sterkte wilt.

Wij hebben een ruim assortiment zonnebrillen die voor u op sterkte gemaakt kunnen worden. Kom gewoon eens langs bij Koning Optiek en laat u inspireren en verrassen door onze uitgebreide nieuwste collectie zonnebrillen van o.a. Maui-Jim.